Tehnica normativa

Tehnica normativa - Grigore Mihai
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnica normativa
  • Autor: Grigore Mihai
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept. Alte materii
  • Categoria: Drept
  • ISBN: 978-973-115-522-7
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 488
  • Format carte:
Comanda acum "Tehnica normativa - Grigore Mihai" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Tehnica normativa"  aduce in atentie o problematica complexa si extrem de actuala, si anume aceea a tehnicii elaborarii actelor normative si reprezinta rezultatul unei minutioase cercetari a procesului normativ, desfasurat in tara noastra si la nivel comunitar, contribuind astfel la identificarea si dezvoltarea procedeelor de tehnica legislativa ce conduc la solutii viabile de perfectionare a activitatii de elaborare a actelor normative.
Prezenta lucrare se constituie, pe de o parte, intr-un studiu interdisciplinar, cu numeroase elemente de noutate si originalitate, iar pe de alta parte, intr-un un instrument teoretico-practic, actual, amplu, racordat la exigentele tehnicii normative comunitare si de utilitate reala atat pentru studenti, masteranzi, teoreticieni ai dreptului, dar, in mod deosebit, pentru, specialistii din administratia publica centrala si locala implicati in importanta activitate privind initierea, elaborarea si redactarea proiectelor de acte normative sau participantii la procesul legislativ.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnica normativa
Cartea Tehnica normativa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnica normativa - Grigore Mihai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lectii de drept roman (vol. IV) - Valerius M. Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Valerius M. Ciuca
17,00 lei
Teoria Generala A Dreptului, Editia A Ii-a - Cristea Simona, Eremia Mihail Constantin, Popa Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Cristea Simona, Eremia Mihail Constan...
34,88 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept