Manual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale.

Manual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale. - Cristian Florin Popescu
Pret: 23,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale.
Comanda acum "Manual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale. - Cristian Florin Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 23,85 lei
Descriere carte:
Autorul ofera studentilor in juranlism si stiintele comunicarii, jurnalistilor, reperele teoretice si practice care sa-i ajute sa realizeze textul cel mai adecvat, in functie de publicul lor. si, pentru ca realitatea este multiforma, pentru ca epoca complexa si complicata, supertehnologizata si superspecializata, capacitatea jurnalistului de a intelege, de a judeca, de a se adapta si de a se exprima trebuie sa fie pe masura provocarilor realitatii actuale. Abordarea este interdisciplinara: stiintele limbajului, stilistica in sens larg, retorica, argumentarea, persuasiunea, critica si istoria literara, sociologia, psihologia receptarii, istoria presei, etica jurnalistica - sunt arii fara de care practica juranlismului nu se mai poate imagina astazi. Volumul intai se ocupa de cuvant, fraza, paragraf, planul si unghiul de abordare, intentia autorului, titrarea, rescrierea, revizuirea textului si de genurile redactionale ale jurnalismului de informare, de stire, de interviu, reportaj, ancheta, precum si de jurnalismul de opinie. Cel de-al doilea volum se concentreaza asupra tehnicilor de colectare a informatiei (tipologia surselor, predocumentarea, documentarea, evaluarea), asupra jurnalismului specializat (economic, sportiv, cultural, politic etc.) si asupra elementelor de etica jurnalistica si legislatie a presei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale.
Cartea Manual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual De Jurnalism. Redactarea Textului Jurnalistic. Genurile Redactionale. - Cristian Florin Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Discursul puterii - Constantin Salavastru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Constantin Salavastru
33,25 lei
Comunicare, Relatii Publice si Globalizare - Adela Rogojinaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Adela Rogojinaru
31,50 lei
Cum sa comunici cu oricine - Leil Lowndes Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Leil Lowndes
31,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare