Mananc, slabesc si ma mentin

Mananc, slabesc si ma mentin - Michel Montignac
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMananc, slabesc si ma mentin
Comanda acum "Mananc, slabesc si ma mentin - Michel Montignac" de pe libraria ishop la pretul de 17,00 lei
Descriere carte:
Ce au in comun Kylie Minogue, Bill si Hillary Clinton, Gerard Depardieu, regina Beatrix a Olandei si milioane de alti oameni? Un singur lucru: cu totii sunt adeptii faimoasei diete elaborate de Michel Montignac.

In 1987, autorul francez publica Je mange, donc je maigris (titlul original al cartii de fata) si incepea o adevarata revolutie in domeniul dieteticii. Conceptul de indice glicemic, formulat de el, sta la baza metodei sale, total opusa regimurilor de tip hipocaloric. Montignac demonstreaza ca nu cantitatea alimentelor conteaza, ci calitatea lor. Asadar, nu ne ingrasam pentru ca mancam prea mult, ci pentru ca alegem alimentele gresite. Sustinute de importante studii stiintifice, cartile sale au fost traduse in 25 de limbi si publicate in 42 de tari, in peste 16 milioane de exemplare.

Mananc, slabesc si ma mentin propune o versiune actualizata a cartii care l-a facut celebru pe Michel Montignac. Aceasta noua editie, completa, ofera solutia perfecta pentru cei care vor sa slabeasca, sa isi mentina greutatea sau pur si simplu sa se simta in forma fara sa renunte la placerile gastronomiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mananc, slabesc si ma mentin
Cartea Mananc, slabesc si ma mentin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mananc, slabesc si ma mentin - Michel Montignac" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Slabiti cu dieta grupelor sanguine - Anita Hessman-Kosaris Urmatoarea carte recomandata din categoria Dietoterapie
Anita Hessman-Kosaris
8,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DietoterapieCarti recomandate din categoria Dietoterapie