Dieta celor 4 temperamente

Dieta celor 4 temperamente - Dr Paul Dupont
Pret: 13,68 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDieta celor 4 temperamente
Comanda acum "Dieta celor 4 temperamente - Dr Paul Dupont" de pe libraria ishop la pretul de 13,68 lei
Descriere carte:
Corpul nostru este format din patru elemente: aerul, focul, pamantul si apa. Proportia corecta a acestora determina un temperament echilibrat. Totusi, unul dintre aceste elemente predomina intotdeauna, generand la fiecare dintre noi un temperament dominant: sanguin, melancolic, coleric sau flegmatic. Aceasta carte studiaza caracteristicile fiecarui temperament; in functie de temperamentul pe care l avem, sanguin sau melancolic, coleric sau flegmatic, ritmul vietii, alimentatia obisnuita, riscurile de imbolnavire, reactiile emotionale etc, nu sunt aceleasi. Mai mult decat atat, influenta elementelor in relatie cu ciclurile vietii, anotimpurile, mediul inconjurator, variaza in functie de temperament.

Teoria elementelor nu se opreste la o simpla notiune pe care am putea-o califica drept fizico-chimica. Ea vizeaza o dimensiune spirituala: intr-adevar, fiecare element are opusul lui pe planul invizibil, constituind atunci o forta pozitiva pe care ne-o putem insusi, cu care ne putem armoniza si comunica. Aceasta actiune delicata a elementelor produce o lucrare alchimica apta sa ne transforme si sa ne conduca spre un temperament ideal, adica echilibrat.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dieta celor 4 temperamente
Cartea Dieta celor 4 temperamente in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dieta celor 4 temperamente - Dr Paul Dupont" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reflexologia pentru toti. Manual ilustrat - Joan Cosway-Hayes Urmatoarea carte recomandata din categoria Dietoterapie
Joan Cosway-Hayes
28,02 lei
Noua dieta revolutionara Atkins - Robert Atkins Urmatoarea carte recomandata din categoria Dietoterapie
Robert Atkins
22,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DietoterapieCarti recomandate din categoria Dietoterapie