Manager la Minut - Editia a II-a

Manager la Minut - Editia a II-a - Dr. Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManager la Minut - Editia a II-a
Comanda acum "Manager la Minut - Editia a II-a - Dr. Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Ma consider Manager la Minut pentru ca imi ia foarte putin sa obtin rezultate bune de la oamenii mei. Acesta este mesajul central pe care protagonistul cartii de fata il adreseaza cititorilor, invitandu-i intr-o calatorie captivanta la capatul careia se afla eficienta manageriala si succesul in motivarea angajatilor.

Dr. Kenneth Blanchard si Dr. Spencer Johnson, experti de renume in psihologia organizationala si consultanti cu o vasta experienta in management, propun un model simplu si eficient de gestionare a relatiilor cu subordonatii si de formulare a obiectivelor fiecarui angajat in parte.

Urmandu-i pas cu pas intr-o carte-dialog care se citeste pe nerasuflate, veti putea ajunge la randul vostru, cu multa usurinta, Manageri la Minut.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manager la Minut - Editia a II-a
Cartea Manager la Minut - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manager la Minut - Editia a II-a - Dr. Kenneth Blanchard, Dr. Spencer Johnson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Know-How - Ram Charan Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ram Charan
37,91 lei
Capcanele managementului - Mark Eppler Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Mark Eppler
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management