6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri

6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri - Stephen E. Kohn, Vincent D. O'Connell
Pret: 13,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri
Comanda acum "6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri - Stephen E. Kohn, Vincent D. O'Connell" de pe libraria ishop la pretul de 13,21 lei
Descriere carte:
Indiferent de profesia aleasa ori de domeniul in care activezi, sa fii sef poate insemna cel mai bun sau cel mai rau lucru - atat pentru sine, cat si pentru ceilalti. Dar ce aptitudini sunt necesare, ca sa ajungi tipul de sef pentru care toata lumea vrea sa lucreze? Bazandu-se pe cercetarile intreprinse de-a lungul timpului si pe experienta dobandita, Kohn si O?Connell demonstreaza in aceasta carte ca exista sase abilitati indispensabile in relatiile interumane, pe care un lider le poate deprinde. Aceste sase obiceiuri se refera la: dezvoltarea constiintei de sine (in sensul cunoasterii propriei persoane), manifestarea empatiei fata de cei din jur (implicarea in scopul rezolvarii problemelor), aplicarea faimoasei ?reguli de aur? (ce tie nu-ti place altuia nu face), mentinerea comportamentului intre anumite limite (pentru a evita discriminarile de orice natura), comunicarea abila a criticilor (astfel incat efectul sa fie unul constructiv) si adaptarea la stilul personal al fiecarui angajat (in vederea consolidarii bunelor relatii).

Aplicarea in practica a acestor abilitati, spun autorii, va avea drept rezultat o mai mare eficienta a echipei si o colaborare de mai lunga durata - mai ales daca tinem seama de faptul ca angajatii nu-si parasesc slujbele, ci... managerii.

Stephen E. Kohn este unul dintre cei mai respectati si experimentati consultanti din America, lucrand de peste 16 ani cu clienti aflati in functii superioare de condu­cere. Fost vice­presedinte executiv la Paul Sherman & Associates - unul dintre pionierii care au oferit coaching pentru directorii executivi si consultanta in domeniul ­performantei -, Stephen Kohn detine acum propria companie, Work & People Solutions, ­situata in White Plains, New York. Clientii sai variaza de la organizatii globale (precum Ernst & Young, Dupont si Roche) la mici agentii de publicitate.

Stephen Kohn este licentiat in domeniul sanatatii mentale, dedicandu-si cei 25 de ani de experienta aplicarii abilitatilor executive la locul de munca. Este un expert in rezolvarea conflictelor si in a aju­ta grupurile sa gaseasca un numitor comun. De asemenea, este specia­lizat in asistarea managerilor de nivel superior pentru dezvoltarea comportamentelor si abilitatilor interpersonale ce au ca rezultat avansarea in cariera si implinirea profesionala. Domeniile pentru care el este extrem de apreciat sunt conducerea echipei si managementul performantei.

Absolvent al universitatilor Cornell si Adelphi, Stephen Kohn are experienta, educatia si recomandarile necesare pentru a ajuta liderii sa isi concretizeze potentialul. In plus, el ii motiveaza sa dezvolte metode de maximizare a eficientei subordonatilor lor. Este reco­mandat ca fiind un trainer ce ?aduce inteligenta emotionala la locul de munca?. E coautorul cartii The People Management Formula - Six Indispensable Human Relations Practices Used by Bosses Everyone Admires Most.

Site-ul sau se gaseste la adresa: www.workandpeople.com. Pentru a-l contacta direct, puteti suna la (800) 943-7090 sau puteti trimite un e-mail la: skohn@healthandeap.com.

Vincent D. O?Connell este senior partner la Work & People Solutions, unde conduce departamentele de evaluare si cercetare, dezvoltare a programelor, training si comunicare. Are peste zece ani de experienta in consultanta in domeniul resurselor umane si comunicarea corporatista si manageriala. La inceputul carierei a condus, in Connecticut, Programul de Asistenta pentru Angajati, inainte de a incepe o cariera de zece ani in diferite consilii de admi­nistratie, deruland operatiuni de marketing in spitale si in alte institutii de sanatate. Din 1996, devine consultant si trainer pentru clienti pro­venind din diverse domenii, de la clinici de sanatate si institutii ­farmaceutice pana la firme de servicii profesionale. Pe langa functia pe care o ocupa in prezent la Work & People Solutions, este si consultant la Hay Group.

Vincent O?Connell a urmat o serie de cursuri la Universitatea Brown si detine o diploma in managementul resurselor umane, obtinuta la Universitatea Cornell.

A scris, impreuna cu Stephen E. Kohn, The People Management Formula. De asemenea, a publicat un roman, Movement Off the Dime, si lucreaza acum la cea de-a doua carte a sa de fictiune. In prezent, locuieste in Silver Spring, Maryland.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri
Cartea 6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "6 obiceiuri ale celor mai eficienti manageri - Stephen E. Kohn, Vincent D. O'Connell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul Firmei - Cibela Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Cibela Neagu
23,85 lei
Sisteme Informatice Pentru Management - MILITARU Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
MILITARU Gheorghe
16,11 lei
Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace - Stephen R. Covey Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Stephen R. Covey
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management