Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate

Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate - Noel Tichy, Warren Bennis
Pret: 52,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJudeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate
Comanda acum "Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate - Noel Tichy, Warren Bennis" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:

Indiferent ca sunteti conducatorul unui departament mic sau al unei corporatii globale, Judeca va va oferi cadrul pentru evaluarea oricarei situatii, luarea deciziei si, daca este necesar, corectarea ei in faza de executare. Va va arata cum sa rezolvati problemele de resurse umane, strategie si managementul crizei, domenii care in general se suprapun. Si va va ajuta sa va invatati intreaga echipa sa ia mai des decizia corecta.

Nicio organizatie nu-si poate permite sa neglijeze o disciplina cruciala ca cea a leadershipului si nici o alta carte precedenta nu a scos acest lucru atat de clar in evidenta.

TICHY SI BENNIS DAU VIATA MODELULUI LOR TRI-DIMENSIONAL CU AJUTORUL UNOR INTERVIURI LUATE LIDERILOR DE TALIE MONDIALA CARE AU BENEFICIAT SAU AU AVUT DE SUFERIT DE PE URMA DECIZIILOR LOR. ACESTE POVESTIRI II INCLUD PE:

Jeff Immelt, presedinte executiv al General Electric, a carui decizie de a progresa prin cercetare si perfectionare a facut din GE firma cu cea mai mare crestere tehnologica din lume.

Joel Klein, cancelar al Departamentului pentru Educatie al orasului New York, care a luat decizii curajoase referitoare la profesori, elevi si parinti in timp ce transforma un sistem scolar aflat in suferinta.

Jim McNerney, presedinte executiv al Boeing, pe care analiza strategica l-a ajutat sa-si revigoreze compania si sa reinstaureze o cultura a increderii si respectului.

A.G. Lafley, presedinte executiv al Procter & Gamble, care a pariat pe o achizitie in valoare de 57 miliarde de dolari a companiei Gillette, reinventandu-si astfel firma.

Brad Anderson, presedinte executiv al Best Buy, care a luat decizia de a se dedica in intregime unei strategii focalizate pe client si care si-a ghidat oamenii pe parcursul implementarii ei.

Marile decizii merita o carte comparabila care sa le explice, iar acum avem una. Cititi, invatati, bucurati-va. - GEORGE P. SCHULTZ, fost secretar de stat al SUA

Judeca este o realizare singulara. Este combinatia potrivita de management si actiune de leadership. - HOWARD SCHULTZ, fondator si presedinte al Starbucks

Nu putem gasi ceva mai apropiat de o carte definitorie despre leadership. - AMITAI ETZIONI, autor al cartii "My Brother's Keeper"Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate
Cartea Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate - Noel Tichy, Warren Bennis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 12 elemente ale managementului performant - Rodd Wagner & James K. Harter, Ph.d Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Rodd Wagner & James K. Harter, Ph.d
28,40 lei
Manualul Gower de Management - Dennis Lock Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Dennis Lock
133,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management