Managementul schimbarii pas cu pas

Managementul schimbarii pas cu pas - Richard Newton
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul schimbarii pas cu pas
  • Autor: Richard Newton
  • Editura: All
  • Colectia: Management Si Comunicare
  • Categoria: Management
  • ISBN: 973-571-775-1
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 280
  • Format carte:
Comanda acum "Managementul schimbarii pas cu pas - Richard Newton" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
In lumea afacerilor de astazi, caracterizata de modificari din ce in ce mai dese la nivelul tehnologiei si al mediului concurential, shimbarea incepe sa devina un element permanent in viata companiilor. In aceste conditii, un management performant al schimbarii poate aduce companiilor beneficii semnificative.

Cartea de fata reprezinta un ghid foarte util pentru toti managerii care incearca sa implementeze schimbari la nivelul unor companii sau al unor departamente, precum si pentru toti cei implicati in astfel de schimbari.

Cele noua capitole ale cartii reprezinta noua pasi ai procesului de schimbare. Acesti pasi sunt divizati, la randul lor, in subpasi, care descriu detaliat etapele unui proiect de schimbare.

Fiecare capitol contine o introducere, in care se arata, prin exemple, importanta respectivului pas, precum si o serie de indicatii practice.

Fara un limbaj tehnic, autorul reuseste sa acopere intreaga problematica a managementului schimbarii - de la definirea obiectivului la comunicarea schimbarii, inclusiv conceperea unui plan si implementarea acestuia.

Aspectele de natura psihologica ocupa un loc important in economia lucrarii.

Richard Newton este specialist in managementul schimbarii, detinand totodata o companie in domeniu. El este autorul unei carti de success in domeniul managementului proiectelor, cu aceeasi organizare ca lucrarea de fata.

O carte intr-adevar percutanta. Usor de citit si plina de sfaturi practice. Va fi extraordinara pentru managerii care incep un proces de schimbare, precum si pentru orice lider experimentat care doreste o structura mai buna si un instrumentar mai complet. Stephen Oliver, managing director si co-fondator al Abritas Limited

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul schimbarii pas cu pas
Cartea Managementul schimbarii pas cu pas in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul schimbarii pas cu pas - Richard Newton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Esti Manager De... Modat - Mark Stevens Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Mark Stevens
22,00 lei
Managementul in industria cartii - Felicia Cornelia Tuta Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Felicia Cornelia Tuta
7,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management