Managementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei

Managementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei - Nanes Marcela
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei
Comanda acum "Managementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei - Nanes Marcela" de pe libraria ishop la pretul de 10,90 lei
Descriere carte:
Prima parte a cartii analizeaza esenta conceptelor de management strategic si de strategie. Aceasta problematica e abordata  si in contextul actual al economiei romanesti, pornindu-se de la analize oficiale si de la sondaje efectuate in societati comerciale reprezentative.
Cartea ofera solutii de ordin managerial, instrumente de analiza si modele de referinta in domeniul managementului strategic in vederea depasirii cu succes a mediului economic turbulent caracteristic tranzitiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei
Cartea Managementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul Strategic Al Intreprinderii si Provocarile Tranzitiei - Nanes Marcela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Liderul inspirational -  John Adair Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
John Adair
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management