Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate?

Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate? - Raluca Mihaela Simion
Pret: 31,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMalpraxisul medical: oportunitate sau realitate?
Comanda acum "Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate? - Raluca Mihaela Simion" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
''Cel mai complet eseu din literatura de specialitate in materie de malpraxis medical. '' ( prof. dr. Teodor CIORNIA )

"Fara nici un fel de exagerari, lucrarea Ralucai Simion poate fi considerata cel mai complet eseu din literatura de specialitate in materie de malpraxis medical, cu noutati care ar putea viza o legislatie ulterioara; un sincretism reusit intre medicina si drept, un curaj deosebit in a evita eufemismele si o abordare realista, pe alocuri dura, cu privire la casta atat de protejata a medicilor. Cum erorile si greselile pot fi evitate prin cunoastere si cum numai aceasta ne poate face mai tari si invulnerabili, consider ca lucrarea ar trebui citita de orice medic, indiferent de specialitate, si de orice jurist, fie el magistrat sau avocat. Spre a fi inteleasa, ar mai fi necesar un indemn: daca Arthur Schopenhauer spunea despre cartea lui de capatai ca trebuie citita de doua ori, si prima data cu atentie, eu as spune ca lucrarea Ralucai Simion trebuie citita de mai multe ori, si de fiecare data cu atentie sporita." ( prof. dr. Teodor CIORNIA )

"...O valoroasa contributie la dezvoltarea stiintei dreptului medical, o valoroasa realizare in domeniu, cu un bogat continut stiintific si cu o evidenta conceptie originala." ( prof. dr. Tudorel TOADER , judecator la Curtea Constitutionala, decan al Facultatii de Drept, Universitatea "Al. I. Cuza", Iasi)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate?
Cartea Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Malpraxisul medical: oportunitate sau realitate? - Raluca Mihaela Simion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lipoxine, hepoxiline, izoprostani - Mihai Nechifor Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Mihai Nechifor
0,00 lei
Reflexoterapia - Dr. Frankie Avalon Wolfe Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Dr. Frankie Avalon Wolfe
24,00 lei
Transformarea totala cu sistemul ADAM & EVA - Mihaela Gheorghita Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Mihaela Gheorghita
30,87 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate