Enciclopedia medicala a familiei

Enciclopedia medicala a familiei  - Peter Abrahams
Pret: 80,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia medicala a familiei
Comanda acum "Enciclopedia medicala a familiei  - Peter Abrahams" de pe libraria ishop la pretul de 80,65 lei
Descriere carte:
Pentru a lua deciziile corecte in privinta sanatatii dumneavoastra si a familiei dumneavoastra, aveti absoluta nevoie de informatii medicale detaliate si actualizate. Atunci cand discutati cu medicul, poate fi foarte util sa stiti cum functioneaza corpul dumneavoastra. Daca sunteti informat in privint a chesti unilor me dicale, puteti face alegerile corecte in privinta stilului de viata, alegeri ce vor preveni potentiale probleme de sanatate.

Enciclopedia medicala a familiei este un ghid accesibil, actualizat si de incredere, continand peste 120 de afectiuni medicale, boli si sindroame. Afectiunile cele mai comune sunt amanuntit analizate, de la banalele boli ale copilariei, cum ar fi varicela, oreionul si tusea convulsiva, la afectiuni ale pielii precum acneea si alopecia. Sunt discutate si afectiunile cauzate de factori genetici si de mediu, precum si o serie de tipuri de cancer si alte probleme grave de sanatate. Fiecare afectiune este tratata separat, cu informatii clar prezentate referitoare la simptome, diagnostic si cauze, dar si cu sfaturi practice pentru diagnosticare, prevenire si tratament. Oferind peste 500 de ilustratii, inclusiv diagrame color cu explicatii, ale organelor afectate ale organismului, precum si imagini obtinute prin cele mai moderne tehnici de imagistica medicala, Enciclopedia medicala a familiei este un ghid informativ si extrem de util pentru o multitudine de probleme de sanatate, reprezentand o lucrare de referinta folositoare deopotriva studentilor la medicina si publicului larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia medicala a familiei
Cartea Enciclopedia medicala a familiei  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia medicala a familiei - Peter Abrahams" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa stii sa te ingrijesti  -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Larousse
51,90 lei
Ghidul contraceptiei - N/a Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
N/a
9,41 lei
Oxford. Dictionar de medicina - VASILESCU Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
VASILESCU Gheorghe
56,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate