Magia imaginii personale

Magia imaginii personale - Dr. Maxwell Maltz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMagia imaginii personale
Comanda acum "Magia imaginii personale - Dr. Maxwell Maltz" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Magia imaginii personale este cartea care incununeaza eforturile de o viata ale Dr. Maxwell Maltz, oferindu-ne cele mai importante descoperiri ale sale in domeniul psihologiei aplicate. Cartea vine sa umple golul pe care il resimtim fiecare intre ce avem sau suntem acum si ce am dori sa avem sau sa fim. Prin exercitii ale imaginatiei si ale vointei, putem descoperi si actualiza potentialul mintii noastre. Apoi aceasta imagine a succesului se poate proiecta in viata de zi cu zi. Una dintre marile aventuri ale vietii este sa te descoperi pe tine, iar demersul de a ne descoperi imaginea personala este exercitiul cel mai palpitant si mai profitabil pentru existenta noastra. Pentru ca, dincolo de etichetele mediului, noi suntem singurii care putem crea adevarul despre noi.

Celebrul chirurg estetician, dr. Maxwell Maltz , si-a luat diploma in stiinte si doctoratul in medicina la Universitatea Columbia. A operat in SUA, Anglia, Franta, Germania, Italia si America Latina. A tinut cursuri la universitati din Amsterdam, Paris si Roma. A fost profesor de chirurgie plastica la universitati din Nicaragua si El Salvador. In 1960 introduce conceptul de psiho-cibernetica, pentru a explica importanta imaginii de sine in dezvoltarea personala. A publicat numeroase articole pe aceasta tema in Readers Digest, Red Book, Cosmopolitan, Coronet, etc. A murit in 1975. Dintre cartile sale mentionam Psiho-Cibernetica (aparuta la ed. Curtea Veche, 1999) cu peste 30 de milioane de exemplare vandute in lumea intreaga, Creative Living Today ( Existenta creatoare in prezent ), In Search for Self Respect ( In cautarea respectului de sine ), etc. In prezent Fundatia Maxwell Maltz continua studierea si promovarea conceptelor de dezvoltare personala introduse de Maxwell Maltz. Printre cartile editate de fundatie se numara Psihocibernetica 2000 (va aparea in curand la editura Curtea Veche) sau The New Psycho-cybernetics ( Noua Psiho-Cibernetica ).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Magia imaginii personale
Cartea Magia imaginii personale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Magia imaginii personale - Dr. Maxwell Maltz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa alegem fericirea - Editia a II-a - William Glasser Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
William Glasser
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata