MIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3)

MIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3) - L.j. Smith
Pret: 42,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3)
Comanda acum "MIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3) - L.j. Smith" de pe libraria ishop la pretul de 42,65 lei
Descriere carte:
Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adancurile Dimensiunii Intunecate. Dar nici unul dintre frati nu a scapat neatins.

Stefan este slabit de lunga lui detentie si are nevoie de mai mult sange decat ii poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudata in om, va face orice ca sa redevina vampir - chiar si sa se intoarca din nou in iad.

Dar ce se va intampla cand o va lua din greseala cu el pe Bonnie, iar Elena si Stefan vor porni pe urmele lor? Si ce vor face ceilalti cand vor descoperi ca sursa intregului rau e mai intunecata - si mai aproape - decat si-ar fi putut ei imagina?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre MIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3)
Cartea MIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "MIEZ DE NOAPTE (JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA, VOL. 3) - L.j. Smith" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu plange sub clar de luna  - Heather Davis Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Heather Davis
37,91 lei
Retelele infinitului - John Brunner Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
John Brunner
18,99 lei
Cel Mai Inalt Turn Din Baabylon - Sebastian A. Corn Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Sebastian A. Corn
18,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune