Literatura pentru copii clasele I si a II-a

Literatura pentru copii clasele I si a II-a - Marcela Penes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLiteratura pentru copii clasele I si a II-a
Comanda acum "Literatura pentru copii clasele I si a II-a - Marcela Penes" de pe libraria ishop la pretul de 8,55 lei
Descriere carte:
In realizarea acestei lucrari s-a tinut seama de prevederile noului Curriculum scolar aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, dar si de sugestiile oferite de practica scolara. Lectura suplimentara iti completeaza cunostintele si iti imbogateste sufletul. Cum altfel poti calatori si poti cunoaste atat de bine ce se intampla dincolo de spatiul in care se desfasoara viata ta? Cum altfel poti cunoaste si intelege ce se intampla in jurul tau? Viata gazelor marunte si a animalelor puternice, trecutul nostru plin de atata vitejie, faptele oamenilor, talcul intamplarilor, toate sunt izvor dr invataturi pentru tine. Cartea este un prieten apropiat si adevarat care nu te tradeaza niciodata. Citeste lectura cuprinsa in aceasta carte, citeste cartile recomandate de manualul de limba romana, iar, in orele de lectura, discuta despre personajele intalnite si despre faptele lor. Invata din lectura cum sa vorbesti si sa te porti cu cei din jurul tau. Verifica-te singur asupra lecturii parcurse, raspunzand la intrebari, completand rebusurile si integramele din carte. Succes!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Literatura pentru copii clasele I si a II-a
Cartea Literatura pentru copii clasele I si a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Literatura pentru copii clasele I si a II-a - Marcela Penes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa dezlegam tainele abecedarului - Carmen Iordachescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Ciclul primar
Carmen Iordachescu
9,50 lei
Cultura generala pentru ciclul primar - Vasilica Gheorghe, Teodora Mogos Urmatoarea carte recomandata din categoria Ciclul primar
Vasilica Gheorghe, Teodora Mogos
15,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ciclul primarCarti recomandate din categoria Ciclul primar