Educatie rutiera pentru ciclul primar

Educatie rutiera pentru ciclul primar  - F. Chifu, G. Birsan, M. Motoc, C. Stro
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatie rutiera pentru ciclul primar
Comanda acum "Educatie rutiera pentru ciclul primar  - F. Chifu, G. Birsan, M. Motoc, C. Stro" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
Lucrarea Educatie rutiera este un manual optional pentru ciclul primar, care isi propune sa-i introduca pe copii in cea mai necesara dintre disciplinele scolare: stiinta de a sti sa-si ocroteasca viata, respectand regulile de circulatie.

Scris intr-o maniera accesibila pentru varsta scolarului mic, manualul face cunoscute regulile rutiere si descifreaza lumea semnelor de circulatie cu ajutorul unor scurte texte, al jocurilor si al exercitiilor, subliniind cu fireasca insistenta ideea ca respectarea regulilor de circulatie este absolut necesara pentru a pastra bunul cel mai de pret al omului: viata.

Pentru a fi accesibil, atractiv si convingator, textul este insotit de o multime de ilustratii, deosebit de sugestive pentru situatiile in care se pot afla elevii ca pietoni, ilustratii care faciliteaza insusirea regulilor de circulatie. Ajutor pretios in descifrarea limbajului rutier pentru elevi, lucrarea este totodata si un ghid necesar in predarea regulilor si a semnelor de circulatie de catre invatatori, in responsabilitatea carora intra, printre multe altele, si datoria de a-i invata pe copii cum sa se fereasca de accidente.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatie rutiera pentru ciclul primar
Cartea Educatie rutiera pentru ciclul primar  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatie rutiera pentru ciclul primar - F. Chifu, G. Birsan, M. Motoc, C. Stro" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Punctuatia in imagini - Ioan Surdu Urmatoarea carte recomandata din categoria Ciclul primar
Ioan Surdu
23,82 lei
Caiet De Desen Pentru Gradinita.grupa Mare/grupa Pregatitoare 5-7 Ani - Coanta Olga, Preda Magdalena Urmatoarea carte recomandata din categoria Ciclul primar
Coanta Olga, Preda Magdalena
4,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ciclul primarCarti recomandate din categoria Ciclul primar