Lexiconul Erorilor Justitiei

Lexiconul Erorilor Justitiei - Otto Hans-dieter
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLexiconul Erorilor Justitiei
Comanda acum "Lexiconul Erorilor Justitiei - Otto Hans-dieter" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Ce-ati face daca, dintr-o data, ati fi acuzat, condamnat si aruncat in spatele gratiilor? Apoi, dupa ani de teama si indoiala, vi se va dovedi in cele din urma nevinovatia. Poate ca, pentru anii irositi, veti primi o compensatie oarecare, dar veti ramane cu un mare gol in suflet.
Victimele erorilor justitiei sunt inspaimantator de numeroase si au existat din toate timpurile si in toate partile lumii. Mai bine de doua sute dintre cele mai impresionante cazuri sunt reunite in acest lexicon cuprinzator, a carui lectura poate da fiori cititorului.. Sunt descries situatii in care personae nevinovate au ajuns in spatele gratiilor sau chiar au fost executate, in timp ce adevaratii vinovati au fost descoperiti mult prea tarziu, au primit pedepse blande sau nu au fost pedepsiti niciodata. Uneori se ia in discutie o infractiune care... nici macar nu a fost comisa.
Justitia trebuie sa vegheze sa se faca dreptate - acesta este un scop nobil. In situatia ideala politia, procurorii si judecatorii lupta pentru combaterea criminalitatii, astfel incat siguranta statului si a cetateanului sa nu fie doar vorbe in vant. Exista, insa, si o ,,latura neagra'' a exercitarii puterii statului: in toate epocile si in toate tarile s-au comis erori juridice, din cauza faptului ca anchetele s-au efectuat neglijent, ca urmare a unor erori comise in sistemul judiciar sau prin actiuni voite. Toti acesti factori au urmari grave, urmari pentru care, de cele mai multe ori, nu mai exista remediu.
Aceasta este ,,cartea neagra'' a nereusitelor Justitiei, o carte scrisa intr-un ritm alert, captivanta, socanta, dar necesara.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lexiconul Erorilor Justitiei
Cartea Lexiconul Erorilor Justitiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lexiconul Erorilor Justitiei - Otto Hans-dieter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teoria Estetica - Adorno Theodor W. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Adorno Theodor W.
40,00 lei
Sculati, Sculati, Boieri Mari - Biltiu Pamfil Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Biltiu Pamfil
1,70 lei
Spondilita Anchilozanta - Bolosiu Horatiu D. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Bolosiu Horatiu D.
2,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate