Lexiconul Erorilor Biblice

Lexiconul Erorilor Biblice - Langbein Walter-jorg
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLexiconul Erorilor Biblice
Comanda acum "Lexiconul Erorilor Biblice - Langbein Walter-jorg" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Exista in Biblie contraziceri clare, fara echivoc si insurmontabile, precum si greseli istorice de netagaduit. Editiile biblice actuale nu contin textele originale, ele fiind, de fapt, traduceri efectuate dupa traduceri. Prin transpunerea textelor dintr-o limba in alta se strecoara insa numeroase erori, care, desi mici, pot sa duca la rastalmaciri grave. Avem de-a face cu erori din neatentie sau cu falsificari constiente? Erorile biblice nu provin numai din transcrierea eronata a venerabilelor texte. Volumul lui Walter-Jorg Langbein, autor de succes cu o solida educatie teologica, promoveaza o mai buna intelegere a Bibliei, dezvaluind diversele erori (de interpretare, de traducere etc.) si reconstituind enunturile originare ale textului. A atentiona asupra erorilor biblice nu constituie un atac la adresa Bibliei. A indica erorile nu presupune o indepartare de la Cartea Cartilor. Ci este o conditie pentru apropierea de adevaratele afirmatii ale Vechiului si Noului Testament.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lexiconul Erorilor Biblice
Cartea Lexiconul Erorilor Biblice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lexiconul Erorilor Biblice - Langbein Walter-jorg" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Editorul si Cititorii Sai - Cadioli Alberto Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Cadioli Alberto
3,82 lei
Reviste Literare Interbelice - Antonescu Nae Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Antonescu Nae
10,90 lei
Logica si Argumentare- Compediu si Exercitii Pt. Bacalaureat si Olimpiada - Balas Adrian, Hofnar Laurentiu Teodor Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Balas Adrian, Hofnar Laurentiu Teodor
12,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate