Jonathan Strange & Mr Norrell

Jonathan Strange & Mr Norrell - Susanna Clarke
Pret: 69,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJonathan Strange & Mr Norrell
Comanda acum "Jonathan Strange & Mr Norrell - Susanna Clarke" de pe libraria ishop la pretul de 69,99 lei
Descriere carte:
Cu secole in urma, pe cind adevarata magie inca exista, in Anglia traia cel mai puternic magician al tuturor timpurilor ? Regele Corb. La inceputul secolului al XIX-lea, din maretia lui n-a mai ramas decit o legenda, in vreme ce Anglia, cu regele ei nebun si cu poeti increzuti, nu mai crede de mult in aceasta putere. Este momentul in care Mr Norrell isi face aparitia pentru a le vorbi englezilor si a-i indemna la fapte, pentru a ajuta guvernul englez in marele razboi pe care il poarta cu Napoleon. Dar are nevoie de un ucenic pe masura geniului sau, si acesta nu intirzie sa apara, in persoana lui Jonathan Strange, un tinar magician, arogant, foarte bogat, dar de o inteligenta covirsitoare. Dar ceea ce la inceput era prietenie se transforma curind in rivalitate, caci viziunile asupra magiei sint mult prea diferite. Strange e atras de puterea si de violenta magiei negre, in vreme ce Norrell nu a dobindit marile secrete.

O lume de mult apusa, in care salasluiesc frumusetea si puterea marilor mistere, il va insoti pe cititor pina la ultima pagina.

Este fara doar si poate cea mai fantastica scriere din ultimii 70 de ani, o calatorie in lumea Luminii si a Umbrelor ? un deliciu pentru cititor... O carte mare, la propriu si la figurat, cu personaje a caror intilnire iti va schimba conceptia asupra literaturii secolului nostru. E imposibil sa iti imaginezi ca, vreodata, se va putea scrie ceva mai uimitor.

Romanul a fost tradus in 32 de limbi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jonathan Strange & Mr Norrell
Cartea Jonathan Strange & Mr Norrell in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jonathan Strange & Mr Norrell - Susanna Clarke" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nestemate visatoare  - Theodore Sturgeon Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Theodore Sturgeon
18,05 lei
La limita imposibilului - David Copperfield Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
David Copperfield
29,99 lei
Mantuitorul Dunei - Frank Herbert Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert
17,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune