VREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1

VREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1 - Anne Rice
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1
Comanda acum "VREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1 - Anne Rice" de pe libraria ishop la pretul de 37,90 lei
Descriere carte:
NEW YORK TIMES BESTSELLER

"Ingeresc de inaltatoare. Diabolic de inteligenta." - Kirkus Reviews

"PALPITANT? DIVIN DE ANTRENANT!" - People

Anne Rice revine la scrisul sau fermecator care i-a cucerit pe cititori mai bine de trei decenii, compunand o poveste plina de suspans, situata in vremuri indepartate - un thriller metafizic despre ingeri si asasini.

Ne aflam in prezent. In centrul povestirii: Toby O'Dare - un asasin platit, notoriu in lumea interlopa - este solicitat pentru o noua misiune ucigasa. Un suflet fara suflet, un mort viu care se ascunde sub diverse nume false (printre care si Lucky Vulpoiul!), el isi infaptuieste crimele la ordinul Justitiarului.

In lumea de cosmar a lui Toby, isi face insa aparitia un strain misterios, un serafim, care ii ofera acestuia sansa de a salva vieti in loc de a ucide. Toby, care visa candva sa devina preot dominican, dar a ajuns in schimb sa intruchipeze raul si violenta, profita de aceasta sansa. Este astfel purtat inapoi in trecut, in Anglia secolului al XIII-lea, in timpuri intunecate, cand evreii sunt acuzati de crime rituale, iar copiii mor subit sau dispar?

In acest decor primitiv, Toby, animat de altruism si dragoste, isi incepe misiunea primejdioasa de cautare a mantuirii, imbarcandu-se intr-o calatorie aventuroasa, din care nu lipsesc pericolele si urmaririle, devotamentul si tradarea.

"Plina de reflectii morale incitante? Cititorii se vor delecta cu reinventarea plina de culoare a trecutului istoric propusa de Anne Rice si cu tulburatoarele portrete ale personajelor, prinse in lupta furtunoasa dintre sentimente si credinta." - Publishers Weekly

"Calatorie in timp, violente si nebunie medievala, interventie divina - toate redate in mod exceptional de Anne Rice! Autoarea reviziteaza umbrele celebrilor ei vampiri; odata cu reintoarcerea la catolicism, pacatosii isi cer mantuirea?" - Kirkus Reviews

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre VREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1
Cartea VREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "VREMEA INGERULUI. CANTECELE SERAFIMULUI 1 - Anne Rice" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Declaratia - Gemma Malley Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Gemma Malley
21,76 lei
Tentatia - P.c. Cast, Kristin Cast Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
P.c. Cast, Kristin Cast
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune