Jocurile expertilor in afaceri

Jocurile expertilor in afaceri - Michael Hall
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJocurile expertilor in afaceri
Comanda acum "Jocurile expertilor in afaceri - Michael Hall" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Aceasta carte dezvaluie jocurile secrete ale expertilor. Ce le permite lor sa joace jocul afacerilor asa de eficient? Pe ce inclinatii se sprijina productivitatea lor? Ce cadre ale mintii sprijina cel mai bine eficienta lor de fiecare zi? Nu trebuie sa fii un om de stiinta sa realizezi ca nu putem juca jocul perfectiunii in afaceri sau sa actionam ca un geniu in afaceri la serviciu, daca nu stim nici macar ce jocuri joaca astfel de genii sau cum se joaca astfel de jocuri. Din acest motiv, va fi greu sa ne transformam cu adevarat experientele noastre din afacerile de zi cu zi daca nu stim cum si de ce noi, fiintele umane, jucam jocuri (jocuri-cadru) in primul rand, sau cum putem schimba, modifica, refuza, perfectiona, si / sau organiza noi jocuri. Exista jocuri in plina derulare in lume - in afaceri, acasa, printre prieteni. Sunt peste tot. Si nu avem cum sa scapam de ele chiar si cand suntem pe cont propriu. Jucam jocuri, jocuri-cadru, chiar si cu noi insine.
Recomandari pentru Jocul expertilor in afaceri
1. Cea mai buna carte scrisa vreodata despre cum sa iti modelezi comportamentul pentru a reusi in afaceri. (David Wilson, MBA )
2. De la un principal modelator si un adevarat maestru in domeniu vine o carte care va da posibilitatea sa trageti cu ochiul in mintile celor care au avut succes in afaceri si au inteles pe ce carti trebuie sa mizeze. Aceasta carte este usor de citit si va ofera modele pe care le puteti duplica pentru a avea succes in lumea afacerilor. Daca business-ul este jocul tau, atunci aceasta carte este ghidul perfect pentru tine. (Stephen Campbell, Performance Coach, Trainer NLP si Neuro-semantica)
3. Dr. Hall descrie foarte clar si practic conceptele care ne ajuta sa fim mai eficienti la locul de munca. (Pascal J. Gambardella, Ph.D.)
4. Consider ca aceasta carte este cea mai buna demonstratie ca excelenta in afaceri poate fi modelata si astfel duplicata. Sunt convins ca aceasta carte face parte din categoria "de citit" pentru a grabi dezvoltarea afacerii noastre. Orice cititor poate sa devina mai bogat analizand modul in care au procedat expertii din aceasta carte si actionand apoi la fel ca ei. (Armand Kruger, masterand in psihologie, International Modellling Consultant; fondatorul Neuro-semanticii din Africa de Sud)
5. Aceasta carte ne trezeste inteligenta si ne toate instrumentele necesare pentru a ajuta oamenii dintr-o organizatie sa opereze cu o mai mare eficacitate (Addison Woods, manager regional, TouchVision, Inc.)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jocurile expertilor in afaceri
Cartea Jocurile expertilor in afaceri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jocurile expertilor in afaceri - Michael Hall" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strategia oceanului albastru. <Cum sa creezi zone de piata inedite, astfel incat concurenta sa devina irelevanta> - W. Chan Kim, Renee Mauborgne Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
W. Chan Kim, Renee Mauborgne
30,40 lei
Reteta unui lider - Ken Blanchard, Marc Muchnick Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Ken Blanchard, Marc Muchnick
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri