Iubitule, vorbeste cu mine

Iubitule, vorbeste cu mine - Yvon Dallaire
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIubitule, vorbeste cu mine
Comanda acum "Iubitule, vorbeste cu mine - Yvon Dallaire" de pe libraria ishop la pretul de 22,32 lei
Descriere carte:

Zece reguli pentru a face un barbat sa vorbeasca

Care este unul dintre cele mai dorite lucruri de femei atunci cand vine vorba de barbati? Mai presus de aspectele spirituale, materiale, fizice, ele isi doresc ceva in aparenta extrem de simplu, si la indemana tuturor: vor ca partenerii lor sa comunice mai mult. Yvon Dallaire face posibila indeplinirea acestei dorinte intr-un fel cu totul inedit. El explica, folosind argumente stiintifice solide extrase din ultimele cercetari in domeniu, faptul ca, desi oamenii sunt egali, exista numeroase diferente intre barbati si femei, de ordin genetic, gonadic, hormonal, anatomic, ba chiar si creierul fiind diferit, atat ca structura, cat si ca modalitate de functionare, neuitand sa prezinte diferentele psihologice si comportamentale. Dupa ce stabileste in mod clar faptul ca acestea pot fi utilizate in opozitie sau pentru a se completa reciproc, autorul trece la prezentarea punctuala a regulilor, fiecare dintre acestea fiind sustinute de numeroase exemple extrem de concludente. Femeile, care par sa aiba o ?gena? innascuta a comunicarii au de obicei dificultati in a intelege faptul ca barbatii trebuie sa invete aceasta arta verbala. Daca le vor pune intrebari precise, le vor respecta linistea, vor inceta sa-i intrerupa si vor respecta si restul regulilor care compun acest decalog al comunicarii, femeile se vor bucura de o ameliorare semnificativa a capacitatii partenerilor lor de a-si exprima emotiile, gandurile si dorintele.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iubitule, vorbeste cu mine
Cartea Iubitule, vorbeste cu mine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iubitule, vorbeste cu mine - Yvon Dallaire" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hot Sex - Tracey Cox Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Tracey Cox
26,10 lei
Kama Sutra - Breviarul amorului - Alain Danielou Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Alain Danielou
33,16 lei
Secrete Sexuale - Alchimia extazului - Nik Douglas Si Penny Slinger Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Nik Douglas Si Penny Slinger
83,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate