Istoria secreta a Kremlinului - Vol 1

Istoria secreta a Kremlinului - Vol 1 - Michel Honorin, Andre Fatras, Eric De Goutel
Pret: 23,18 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria secreta a Kremlinului - Vol 1
Comanda acum "Istoria secreta a Kremlinului - Vol 1 - Michel Honorin, Andre Fatras, Eric De Goutel" de pe libraria ishop la pretul de 23,18 lei
Descriere carte:
De ce au fost executati tarul si familia sa atunci cand revolutia triumfase deja? Au existat supravietuitori? Cine a ordonat masacrul? Sa ? fost o actiune inspirata de conducatorii revolutionarilor sau o initiativa locala? Si ce rol a jucat Rasputin in declansarea revolutiei ruse?

Care erau relatiile dintre Lenin si Stalin? Ce urmarea cu adevarat Trotski? Isi alesese, sau nu, Lenin succesorul? Ce continea testamentul secret al parintelui revolutiei? Cum a reusit Stalin sa-si indeparteze principalii concurenti in cursa pentru putere?

Unul dintre episoadele cele mai sangeroase ale istoriei tine rei Uniuni Sovietice a fost revolta culacilor si represiunea care i-a urmat. De ce au fost eliminati sute de mii - milioane chiar - de tarani? Ce anume li s-a reprosat? Putea oare Kremlinul sa procedeze in alt fel?

Jocelyn Morisson, Jurnalist stiintific


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria secreta a Kremlinului - Vol 1
Cartea Istoria secreta a Kremlinului - Vol 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria secreta a Kremlinului - Vol 1 - Michel Honorin, Andre Fatras, Eric De Goutel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regele nebun - Greg King Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Greg King
20,71 lei
O enigma si un miracol istoric: poporul roman  - Gheorghe I. Bratianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Gheorghe I. Bratianu
10,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie