Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent

Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent - Cynthia Stokes Brown
Pret: 33,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria lumii de la Big Bang pana in prezent
Comanda acum "Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent - Cynthia Stokes Brown" de pe libraria ishop la pretul de 33,15 lei
Descriere carte:
Aceasta nu este o carte de istorie! Nu veti gasi in ea informatii despre razboaie, eroi, tratate secrete sau doctrine politice.
Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent este o carte de "investigatii". Ce drumuri am parcurs, ce tovarasi de calatorie am avut, unde ne-am poticnit, in ce am crezut?
Si, apoi, unde vom ajunge? Si peste cata vreme? Este povestea devenirii noastre si a lucrurilor esentiale pentru noi: clima, hrana, comert, religie, idei inovatoare, imperii si culturi.
In analiza etapelor parcurse, autoarea recurge la datele si metodele specifice studiului istoric riguros, dar si la nenumarate informatii despre trecut pe care le ofera, cu generozitate, stiintele exacte si religia. Ni se infatiseaza astfel o viziune integratoare a devenirii speciei umane, cercetata in cadrul proceselor naturale care au loc la scara planetara, chiar cosmica.
De la aparitia universului pana in zilele noastre, istoricul Cynthia Stokes Brown ne poarta intr-o calatorie in care ii veti intalni pe primii vanatori si agricultori, pe vikingi, azteci, mongolii lui Genghis-Han, europenii Evului Mediu, dar si cei ai revolutiei industriale si ai epocii contemporane, realizand o sinteza extraordinara intre cunoasterea istorica si cea stiintifica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent
Cartea Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent - Cynthia Stokes Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Flora si fauna -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
46,40 lei
Grecia antica - Tessloff Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Tessloff
28,49 lei
Statele lumii - Horia C. Matei Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Horia C. Matei
28,02 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii