Istoria Secreta A Lumii

Istoria Secreta A Lumii - Jonathan Black
Pret: 57,51 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIstoria Secreta A Lumii
  • Autor: Jonathan Black
  • Editura: Nemira
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-143-281-6
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 400
  • Format carte: Hardcover 165 x 245 mm
Comanda acum "Istoria Secreta A Lumii - Jonathan Black" de pe libraria ishop la pretul de 57,51 lei
Descriere carte:
Istoricii din lumea antica au relatat ca, de la inceputurile civilizatiei egiptene si pana la prabusirea Romei, templele publice din orase precum Teba, Eleusis sau Efes aveau alaturi incinte destinate preotilor. Carturarii numesc aceste incinte "scoli ale misterelor". Aici elitele politice si culturale deprindeau tehnici de meditatie. Dupa ani de pregatire, Platon, Eschil, Alexandru cel Mare, Cezar August, Cicero si altii erau initiati intr-un tip de filozofie secreta.

In diferite epoci, tehnicile folosite de aceste "scoli" includeau privarea  senzoriala, exercitii de respiratie, dansuri sacre, reprezentatii teatrale, substante halucinogene si diverse modalitati de redirectionare a energiei sexuale. Toate aceste tehnici aveau rolul de a induce stari alterate de constiinta, in cursul carora initiatul putea percepe lumea in moduri noi.
Pentru prima data cititorului ii este prezentata o istorie completa a lumii, de la inceputurile ei pana in ziua de astazi, conceputa pe baza credintelor si a scrierilor existente in cadrul societatilor secrete.

De la perspectiva ezoterica asupra evolutiei speciilor pana la radacinile oculte ale stiintei, de la secretele Potopului la motivatiile ezoterice ale politicii externe americane, aceasta istorie demonstreaza ca aspectele fundamentale ale existentei umane pot fi percepute dintr-un unghi cu totul diferit de cel obisnuit.

Istoria secreta a lumii sugereaza ca, folosind tehnici secrete, oameni ca Leonardo da Vinci, Isaac Newton sau George Washington au reusit sa intre intr-o astfel de stare alterata de constiinta si au putut accesa un nivel de cunoastere supranatural.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Istoria Secreta A Lumii
Cartea Istoria Secreta A Lumii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Istoria Secreta A Lumii - Jonathan Black" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pasiune de o viata. Povestea ultimilor imparati ai Rusiei (2 volume) - Andrei Maylunas, Serghei Mironenko Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Andrei Maylunas, Serghei Mironenko
41,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie