Irezistibil

Irezistibil - Dan Coman
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIrezistibil
Comanda acum "Irezistibil - Dan Coman" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Irezistibil , debutul in proza al lui Dan Coman, este romanul vietii lui D Great Coman, un poet care, in cautarea succesului, isi pierde nu doar identitatea, ci si chiar cele mai profunde substraturi ale fiintei. Locuit si manipulat de un altul - lipsit de scrupule si condus de visuri de glorie literara - poetul se autodevoreaza, punind astfel punct acestei coabitari fatidice. In final, ramine un ecorseu de poet sub lupa unui prozator necrutator.  

?Tinem in mina o carte despre viata, o carte in care, cu fiecare poveste, viata se ia si se da. Cite una pe zi. Alchimist elegant, Dan Coman amesteca substantele: poezie, prietenie, dragoste, glorie, tradare si iar poezie. De data asta a lasat usa intredeschisa. Putem, iata, sa nu mai banuim ce face el." (Florin Partene)  

"In Irezistibil , grotescul, autobiografia, fantasticul coexista. Textul isi submineaza incontinuu propriile premise si conventii. E o carte care pare indreptata furibund impotriva autorului insusi, o carte carnavalesc-tragica despre neputinta, minciuna, impostura, despre propria aneantizare intr-un Celalalt incomprehensibil. Un roman care are in centrul lui un pact aparent derizoriu, in fond faustic, cu Cartea. Sau doar un text crud despre cineva care vrea sa spuna Eu - si ii este cu neputinta. Cu acest volum straniu si deconcertant, Dan Coman a scris prima ?autofictiune fantastica" din literatura romana."
(Teodor Duna)  

"Confesiuni funambulesti, hohote de ris si scincete, totul pentru a spune raspicat ca poezia e dezmeticire, chiar daca aceasta dezmeticire nu face altceva decit sa ne confrunte cu teribilul spectru, pentru ca, pina la urma, dezmeticirea vine la brat cu prabusirea. Dan Coman nu ne lasa nicio iluzie, cititorii nu exista, poetul moare sufocat cu versurile proprii. Asistam la prabusirea prin poezie in maniera unica a lui Dan Coman; nimic nu pare mai fascinant, mai ?izeristibil?." (Marin Malaicu-Hondrari)  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Irezistibil
Cartea Irezistibil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Irezistibil - Dan Coman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea Oltului - Geo Bogza Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Geo Bogza
8,17 lei
Jurnalul unui cititor - Gabriel Brebenar Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Gabriel Brebenar
21,60 lei
Tineretile lui Daniel Abagiu - Cezar Paul-Badescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cezar Paul-Badescu
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana