FEM

FEM - Magda Carneci
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFEM
Comanda acum "FEM - Magda Carneci" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Romanul FEM de Magda Carneci este un volum de proza vizionara, o incursiune nonconformista in meandrele fiziologice, psihice si metafizice ale unui personaj FEMinin generic, de la cea mai fra-geda virsta pina la prima adultitate. O Seherazada contemporana ii relateaza iubitului ei care o paraseste cele mai stranii si mai intime trairi legate de cresterea ei intru FEMinitate. Combinatie de povestire, poem in proza, analiza psihanalitica jungiana si marturie spi-rituala, FEM se vrea un fel de scriere initiatica, in afara genurilor literare curente, despre ce ar putea sa insemne deschiderea emotionala a fiintei umane catre niveluri de sensibilitate si de intelegere mai putin explorate si cunoscute deocamdata.   FEM -ul Magdei Carneci - un concentrat itinerar epifanic, pornind de la "brusca aruncare in scena?, trecind prin aventurile corpului dureros, prin iluminarile adolescentine ale unei FEMinitati matrici-ale si "caderea din Realitate in realitate?, prin "schimbarea la trup? androgina spre maturizarea viziunii, deschiderea celui de-al treilea ochi si, in cele din urma, fulguranta (si intransmisibila) intelegere a "marelui sah cu partea cealalta? - este o livrare de sine pentru bunul uz al celor care mai cauta "o magie coerenta a lumii?. E o "cheie emotionala? pentru Planeta FEM, pentru acel univers FEMi-nin despre care unul dintre ultimii maestri spirituali ai vremurilor noastre spunea ca e o lume in mod natural mai aproape de fiinta lucrurilor. (Simona Sora)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre FEM
Cartea FEM in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "FEM - Magda Carneci" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un Tigru De Hartie. Eu, Nica si Securitatea - Nedelcovici Bujor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Nedelcovici Bujor
17,91 lei
Opere. Volumul IV + V - Nichita Stanescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Nichita Stanescu
238,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana