Invataturile lui Don Juan

Invataturile lui Don Juan - Carlos Castaneda
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvataturile lui Don Juan
Comanda acum "Invataturile lui Don Juan - Carlos Castaneda" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Primul volum din seria lucrarilor lui Carlos Castaneda ( In vataturile lui Don Juan, Cealalta realitate, Calatorie la Ixtlan etc.), aceasta carte este un studiu etnografic si o alegorie in acelasi timp.Pornind de la faptul ca lumea aceasta, in ciuda diferentelor sale de perceptie, isi are propria logica interioara, Castaneda incearca sa o explice mai degraba din interior - adica dinauntrul bogatelor si intenselor sale experiente, ale perioadei in care s-a aflat sub influenta lui Don Juan. El a reusit sa construiasca, in felul acesta, o punte de legatura intre lumea unui vrajitor, Yaqui, si a noastra, intre lumea unei realitati neobisnuite si cea a unei realitati comune.O carte tulburatoare, deoarece deschide drumul spre idei pe care, de obicei, le ocolim sau le negam.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invataturile lui Don Juan
Cartea Invataturile lui Don Juan in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invataturile lui Don Juan - Carlos Castaneda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sensul istoriei - Nikolai Berdiaev Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Nikolai Berdiaev
0,00 lei
Ludwig Wittgenstein in filosofia secolului XX - Mircea Flonta, Gheorghe Stefanov Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Mircea Flonta, Gheorghe Stefanov
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie