Invata sa faci bani

Invata sa faci bani - Mark Victor Hansen, Robert G.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInvata sa faci bani
Comanda acum "Invata sa faci bani - Mark Victor Hansen, Robert G." de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:

Traim in vremuri nesigure, mai ales din punct de vedere financiar. Parca orice idee ai avea pentru a scapa de datorii, fara sa mai vorbim de a face economii, sau de a castiga ceva mai mult decat pentru a-ti asigura strictul necesar, nu pare sa functioneze.

INVATA SA FACI BANI este ghidul de care ai nevoie pentru a te indrepta spre un flux financiar stabil si spre abundenta.

FOLOSIND FORMULA LOR DE SUCCES "DOUA CARTI INTR-UNA", MARK VICTOR HANSEN SI ROBERT G. ALLEN COMBINA O CARTE DE FICTIUNE SI UNA TEORETICA.

Povestea lui Michelle, pe care o vei regasi pe paginile din dreapta lucrarii, dezvaluie destinele a cinci femei a caror viata se schimba radical din momentul in care, pentru a face fata confruntarii cu provocarile financiare aparute, se hotarasc sa preia controlul asupra modului in care traiesc si gasesc idei noi si inedite pe care sa le puna in practica intr-un timp foarte scurt. Pe paginile din stanga vei descoperi o serie de notiuni teoretice care te vor indruma concret si te vor ajuta sa adaptezi exemplele propriilor tale calitati si situatii.

Citind cele doua carti prezentate in aceasta maniera mai putin obisnuita vei invata care sunt ingredientele principale ale retetei de succes pentru a supravietui si a-ti trai viata facandu-ti mai putine griji. Stilul tau de viata se va schimba radical, iar visurile pe care doar indrazneai sa le pastrezi in inchipuirea ta vor putea deveni realitate.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Invata sa faci bani
Cartea Invata sa faci bani in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Invata sa faci bani - Mark Victor Hansen, Robert G." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Deontologia liderului performant - Gheorghe Aradavoaice Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Gheorghe Aradavoaice
6,84 lei
Copil bogat, copil istet. Startul financiar in viata - Editia a III-a revizuita - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
25,65 lei
Ghid de investitii - Cum sa investesti ca un om bogat - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri