Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu

Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu - Jeffrey Pfeffer
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu
  • Autor: Jeffrey Pfeffer
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Economie Si Societate
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-46-2267-2
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 248
  • Format carte: 160 x 235
Comanda acum "Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu - Jeffrey Pfeffer" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Credeti ca promovarea ierarhica si obtinerea puterii intr-o organizatie sint rezultatul performantelor profesionale? Aceasta conceptie este gresita, ne arata Jeffrey Pfeffer, si multi dintre noi nu intelegem factorii reali care contribuie la succesul unor persoane si la esecul altora. In plus, din cauza credintei noastre intr-o "lume dreapta", devenim incapabili sa facem fata provocarilor si competitiei acerbe caracteristice societatii in care traim. Pfeffer discuta cazurile unor lideri din lumea economica, juridica sau medicala, din moda sau showbiz, dar si ale unor personalitati politice de marca, pentru a ne dezvalui strategiile folosite de adevaratii invingatori: cultivarea relatiilor personale, autopromovarea, construirea unei bune reputatii si a unei imagini puternice.  

"Puterea este o lectura obligatorie pentru toti cei ce aspira la pozitii de conducere. O carte excelenta." ( Financial Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu
Cartea Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu - Jeffrey Pfeffer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
TELEPHONING IN ENGLISH - Marion Grussendorf Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Marion Grussendorf
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri