Interviul: recurs la memoria culturala

Interviul: recurs la memoria culturala - Gabriela Rusu Pasarin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInterviul: recurs la memoria culturala
Comanda acum "Interviul: recurs la memoria culturala - Gabriela Rusu Pasarin" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
Reconstituirea unei epoci cultural bazata pe efectele politicului este un proces comunicational complex, in care emotia si reminiscentele amintirii personale contribuie la amprentarea subiectiv-reconstitutiva a fenomenului. Se realizeaza astfel o ?constructie? din rememorari (bazate pe trairea personala a evenimentelor), care ofera la finalul lecturarii interviurilor dintr-un volum sau la receptarea lor audiovizuala o noua imagine a unei lumi culturale marcate de constrangeri socio-politice. Interviul este un gen publicistic, iar intervievarea poate fi o tehnica de recurs la memoria culturala cu intentia de recuperare a unor evenimente in sensul rescrierii lor fara? crosetele?cenzurii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Interviul: recurs la memoria culturala
Cartea Interviul: recurs la memoria culturala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Interviul: recurs la memoria culturala - Gabriela Rusu Pasarin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Media Vs. Terorism - Isabelle Garcin- Marrou Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Isabelle Garcin- Marrou
11,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare