Comunicarea externa a firmei

Comunicarea externa a firmei - Westphalen Marie-Helene
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComunicarea externa a firmei
Comanda acum "Comunicarea externa a firmei - Westphalen Marie-Helene" de pe libraria ishop la pretul de 13,20 lei
Descriere carte:
Practica dar si didactica, " Comunicarea externa a firmei " prezinta esentialul in legatura cu ceea ce trebuie stiut despre: comunicarea vizuala, relatiile cu presa, comunicarea financiara, comunicarea de criza, tehnicile de mecenat, sponsorizarea, respectiv publicitatea.

Aceasta carte prezinta principalele tehnici de comunicare pe care le utilizeaza o firma pentru a se face cunoscuta, ca institutie, in randul a diferite tipuri de public, cum ar fi jurnalistii, comunitatea financiara, puterea publica, liderii de opinie sau marele public. Explicarea notiunilor intr-un mod clar si precis dar si prezentarea a numeroase studii de caz permit cititorului sa se familiarizeze rapid cu strategiile de comunicare institutionala ( corporate ) media si extramedia.

 

Fiecare disciplina este studiata din mai multe unghiuri: definitie (ce este), demers strategic si miza (de ce trebuie recurs la ea), prezentarea tehnicilor si a mijloacelor (cum se face), descrierea actorilor (cu cine, in ce cadru), instrumente de urmarire/monitorizare si control (bilantul), cheia reusitei (cum se optimizeaza activitatea).

Aceasta carte va va permite sa va familiarizati rapid cu practicile curente din domeniu si va va ajuta sa ocoliti, speram noi, posibilele capcane si nereusite.

Pe scurt, va va arata caile care trebuie urmate pentru a duce la bun sfarsit un proces de comunicare externa.

 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Comunicarea externa a firmei
Cartea Comunicarea externa a firmei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Comunicarea externa a firmei - Westphalen Marie-Helene" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pr Trend - Delia Balaban Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Delia Balaban
18,00 lei
Comunicarea interna in organizatii - Diana Maria Cismaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Diana Maria Cismaru
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare