Bloguri, facebook si politica

Bloguri, facebook si politica - Tudor Salcudeanu Paul Aparaschivei Florenta Toader
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBloguri, facebook si politica
Comanda acum "Bloguri, facebook si politica - Tudor Salcudeanu Paul Aparaschivei Florenta Toader" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Cine si-ar fi imaginat ca nu vom mai avea nevoie de cunostinte sofisticate si echipe de IT pentru a putea fi creatori de continut online, ca notiunile de divertisment, invatare, socializare, spatiu public si spatiu privat vor capata astfel de dimensiuni si intelesuri, ca vom ajunge sa folosim zilnic cuvinte si tehnologii care nu existau acum cativa ani si ca, practic, vom trai simultan in doua lumi, offline si online? Aceasta este miza de la care porneste lucrarea de fata, dovedindu-se a fi foarte utila atat studentilor de la facultatile de stiinte politice, comunicare, jurnalism, in cautarea unor informatii de actualitate despre impactul noilor media asupra politicii autohtone, cat si consultantilor politici in cautarea unor idei pentru campaniile viitoare si chiar, de ce nu, politicienilor actuali sau viitori, in cautarea unor raspunsuri si solutii la problemele de legitimitate politica si comunicare electorala. In mod evident, rezultatele cercetarilor facute de cei trei autori nu pot fi generalizate si nici nu au pretentii de exhaustivitate.
La momentul aparitiei acestei carti, continuarea ei a inceput deja sa fi e scrisa. Cercetari noi sunt deja in desfasurare si este foarte probabil ca cititorii acestei carti sa ii regaseasca foarte curand pe cei trei autori reuniti iar sub titlul unei noi carti despre noile media sau separat, in lucrari individuale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bloguri, facebook si politica
Cartea Bloguri, facebook si politica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bloguri, facebook si politica - Tudor Salcudeanu Paul Aparaschivei Florenta Toader" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comunicarea Manageriala - Stephane Olivesi Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Stephane Olivesi
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare