Internet ghid complet de utilizare

Internet ghid complet de utilizare - Linda Bird
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInternet ghid complet de utilizare
 • Autor: Linda Bird
 • Editura: Corint
 • Colectia:
 • Categoria: Internet
 • ISBN: 973-135-244-2
 • An aparitie: 2004
 • Numar de pagini: 560
 • Format carte: 16,5 x 23,5 cm
Comanda acum "Internet ghid complet de utilizare - Linda Bird" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Scrisa intr-un stil clar si lipsit de pretiozitati, aceasta carte acopera toate informatiile pe care un utilizator ar trebui sa le dobandeasca despre Internet si prezinta informatii cat se poate de actuale.

INTREBARI SI EXERCITII CARE SE REFERA LA SITUATII REALE: acestea ajuta cititorii sa-si intipareasca conceptele acumulate si sa le aplice in moduri noi. Cititorii trebuie sa sintetizeze aceste cunostinte, iar efectuarea activitatilor duc la perfectionarea abilitatii lor de lucru cu internetul/Web-ul.

SUBIECTE "FIERBINTI": problemele de confidentialitate si de securitate sunt extrem de importante pentru utilizatorii de Internet si de aceea sunt acoperite in profunzime in aceasta carte, atat sub forma de text narativ, cat si sub forma casetelor de text Avertizare, si a exercitiilor din setul Spionajul: Probleme de protectie a datelor cu caracter personal si de securitate de la sfarsitul fiecarui capitol.

ACTUALITATE: Internetul se modifica in fiecare zi, asa ca prezenta intr-o carte a celor mai actuale site-uri Web, probleme si informatii, cel putin la momentul publicarii este un factor important in educatia cititorilor, interesati care pot astfel sa primeasca cele mai actuale date. APLICATII PRACTICE: Activitatile practice de pe parcursul acestei carti ajuta cititorii sa-si "cimenteze" cunostintele acumulate prin citirea textului si le permite lucrul independent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Internet ghid complet de utilizare
Cartea Internet ghid complet de utilizare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Internet ghid complet de utilizare - Linda Bird" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Servicii Web. Concepte de baza si implementari - Sabin Buraga, Lenuta Alboaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
Sabin Buraga, Lenuta Alboaie
25,60 lei
Internet Explorer 5 - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
***
8,55 lei
Cum sa vinzi mai mult pe Internet - David Boronat, Ester Pallarcs Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
David Boronat, Ester Pallarcs
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InternetCarti recomandate din categoria Internet