Instrumente si resurse web pentru profesori

Instrumente si resurse web pentru profesori - Traian Anghel
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInstrumente si resurse web pentru profesori
  • Autor: Traian Anghel
  • Editura: All
  • Colectia: Software/hardware
  • Categoria: Internet
  • ISBN: 973-571-938-X
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte:
Comanda acum "Instrumente si resurse web pentru profesori - Traian Anghel" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Astazi, atat in invatamantul universitar cat si in cel preuniversitar, este recunoscut rolul Internetului si (in particular, al) Web-ului in predare, invatare si evaluare. In multe cazuri, Web-ul a devenit un instrument de lucru indispensabil pentru toti actorii educationali, atat in sala de clasa cat si in afara sa. Tehnologiile moderne ofera o gama larga de aplicatii, acestea reprezentand fundatia pentru un nou sistem de furnizare a educatiei si de construire a cunoasterii.

In carte sunt prezentate o serie de instrumente si resurse Web, precum si modalitatile in care acestea pot fi utilizate in cadrul sistemului educational. Parcurgand cartea, cititorii se vor familiariza cu conceptele de e-Learning , resurse educationale deschise, medii virtuale de invatare, precum si cu unele instrumente oferite de noul Web ( blog, microblog, wiki, flux de stiri, sistem pentru bookmarking colaborativ, retea sociala). De asemenea, acestora le sunt prezentate o serie de aplicatii pentru crearea si managementul continutului invatarii, precum si instrumente online pentru realizarea si publicarea cursurilor si tutorialelor.

Traian Anghel este profesor la Grupul Scolar Industrial Anghel Saligny din Braila, avand gradul didactic I. Este absolvent al Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti si al cursului postuniversitar de specializare in informatica de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Are ca domenii de interes programarea Web pentru server si client, serviciile Web, tehnicile utilizate in aplicatiile Web 2.0 si folosirea in sistemul educational a instrumentelor si resurselor Web. A publicat lucrari la edituri de prestigiu din tara.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Instrumente si resurse web pentru profesori
Cartea Instrumente si resurse web pentru profesori in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Instrumente si resurse web pentru profesori - Traian Anghel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Optimizarea paginilor Web - Calin Ioan Acu Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
Calin Ioan Acu
23,65 lei
Lansati De Acasa O Afacere Pe Internet. Cum Sa Castigi Bani De Pe Net - GREEN Jim, Trad. CARARE Valentina Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
GREEN Jim, Trad. CARARE Valentina
11,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InternetCarti recomandate din categoria Internet