Inteligenta emotionala in educatia copiilor

Inteligenta emotionala in educatia copiilor - Maurice J. Elias, Steven E. Tobias, Brian S. Friedlander
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInteligenta emotionala in educatia copiilor
Comanda acum "Inteligenta emotionala in educatia copiilor - Maurice J. Elias, Steven E. Tobias, Brian S. Friedlander" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Pornind de la principiile expuse de Daniel Goleman in extraordinara sa carte Inteligenta emotionala , autorii acestui volum introduc noi reguli de educare a copiilor. Bazandu-se pe o cercetare extinsa, pe experienta lor si pe studii de caz, lucrarea de fata se deosebeste clar de cartile traditionale despre educatie. Atentia se indreapta catre aspectele emotionale ale vietii copiilor, catre dezvoltarea lor psihologica.
Scopul declarat al autorilor este acela de a-i ajuta pe cei ce se ocupa de educatia copiilor sa foloseasca principiile inteligentei emotionale cu rabdare si perseverenta. Astfel, copiii isi vor putea insusi aptitudinile fundamentale pentru o viata normala si fericita, isi vor consolida trasaturile de caracter esentiale.
Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.
O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Inteligenta emotionala in educatia copiilor
Cartea Inteligenta emotionala in educatia copiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Inteligenta emotionala in educatia copiilor - Maurice J. Elias, Steven E. Tobias, Brian S. Friedlander" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sarcina ta - Intrebari si raspunsuri - Glade B. Curtis Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Glade B. Curtis
30,97 lei
Mama fericita  - Giuseppe Ferrari Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Giuseppe Ferrari
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti