Educatia prin iubire - Editia a II-a

Educatia prin iubire - Editia a II-a - Ross Campbell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatia prin iubire - Editia a II-a
Comanda acum "Educatia prin iubire - Editia a II-a - Ross Campbell" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Intr-o lume tot mai tulbure, copiii au nevoie sa fie cat mai bine pregatiti de catre parinti pentru viata. Marea problema este sa educi copiii cu dragoste si sa-i disciplinezi in mod echilibrat, astfel incat ei sa se straduiasca sa devina adulti cu simtul raspunderii. Multi parinti se intreaba ce e de facut si cum ar putea sa le ofere un model bun care sa fie acceptat si de copii.

Ross Campbell - medic, consilier si autor de succes - recomanda o metoda de educatie prin care se urmareste formarea persoanei, si nu un simplu control al comportamentului. Premisa unei formari efici-ente este iubirea neconditionata de care copilul are nevoie pentru a se maturiza si pe care nu o poate gasi decat alaturi de parinti. Su-gestiile practice insotite de povesti edificatoare, dar si de incarcatura emotionala, fac din aceasta carte un manual pretios al parintelui ideal.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.
O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatia prin iubire - Editia a II-a
Cartea Educatia prin iubire - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatia prin iubire - Editia a II-a - Ross Campbell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti