Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani)

Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani) - Suzanne Vallieres
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani)
Comanda acum "Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani) - Suzanne Vallieres" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Venirea pe lume a unui copil aduce schimbari majore in viata de cuplu, iar educarea lui reprezinta o adevarata aventura pentru ambii parinti, care se confrunta cu numeroase dileme: ?Gresim daca il alintam si il leganam toata ziua? Cum il invatam sa doarma singur? Cum il ajutam sa-si depaseasca temerile? Cum ar trebui sa reactionam daca face o criza de nervi??. Volumul prezinta miturile legate de educatia celor mici si explica anumite comportamente ale acestora, oferind sfaturi utile, concrete parintilor care doresc sa creeze un mediu armonios pentru copiii lor.

Cuprins: Plinsul copilului: nevoie sau capriciu? ? Importanta jocului in viata copiilor ? Ritualul de culcare ?  Cum devine suzeta o amintire? ? Copilul musca tot ce prinde: ce-i de facut? ? Virsta critica de 2 ani ? Refuza sa se desparta de mine: cum sa reactionez? ? Familia se mareste: cum imi pregatesc copilul? ? Cum il invatam sa imparta cu ceilalti

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani)
Cartea Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (0-3 ani) - Suzanne Vallieres" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cind sa spunem nu copiilor - Robert Langis Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Robert Langis
21,80 lei
Parintele perfect - Emma Sargent Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Emma Sargent
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti