Institutii Administrative

Institutii Administrative - Balan Emil
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInstitutii Administrative
Comanda acum "Institutii Administrative - Balan Emil" de pe libraria ishop la pretul de 34,90 lei
Descriere carte:

Obiectivul prezentei lucrari este analizarea catorva institutii de drept public, cu precadere apartinand ramurii dreptului administrativ, cu scopul de a furniza celor interesati principii, concepte care stau la baza constructiei si functionarii sistemului public, ca elemente perene ale acestuia.

Studiul principalelor norme juridice care reglementeaza administrarea treburilor publice in societate, norme rezultate din aplicarea diverselor politici publice agreate de puterea politica si transpuse in lege, speram sa se constituie intr-un element de interes pentru cei care cerceteaza fenomenele administratiei ori sunt implicati in producerea lor.

Suntem, in acelasi timp, pe deplin convinsi ca administratia publica reprezinta un fenomen social complex, care nu poate fi redus numai la un sistem de norme juridice. De aceea - desi foarte importanta - cercetarea fenomenului administrativ numai prin intermediul stiintei dreptului nu poate fi exhaustiva. Remediul poate consta intr-o abordare pluridisciplinara si chiar interdisciplinara a administratiei, prin imprumutarea de instrumente si tehnici de la mai multe discipline stiintifice si utilizarea lor superioara in cadrul unei stiinte integratoare.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Institutii Administrative
Cartea Institutii Administrative in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Institutii Administrative - Balan Emil" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul urbanismului - Editia a IV-a - Mircea Dutu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Mircea Dutu
40,00 lei
Drept administrativ. Volumul II. Editia 2 - Tofan Apostol Dana Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Tofan Apostol Dana
56,90 lei
Functionarii Publici - Prisacaru Valentin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Prisacaru Valentin
38,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ