Dreptul contenciosului administrativ

Dreptul contenciosului administrativ - Albu Emanuel
Pret: 45,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul contenciosului administrativ
Comanda acum "Dreptul contenciosului administrativ - Albu Emanuel" de pe libraria ishop la pretul de 45,00 lei
Descriere carte:
Autorul are o bogata experienta in magistratura, dar si in administratia publica, in special in administratia ministeriala, unde a activat in perioada 1997-2000 ca secretar de stat si secretar general adjunct al Guvernului Romaniei, in prezent fiind judecator la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

In acelasi timp, autorul este conferentiar universitar doctor in invatamantul superior si formator la Institutul National al Magistraturii.

Lucrarea de fata, asa cum a fost conceputa, sistematizata si realizata, urmareste sa faciliteze cunoasterea si aprofundarea de catre studentii anilor terminali de la facultatile de drept si/sau administratie publica, precum si de catre masteranzii unor astfel de specializari, a institutiilor juridice privind activitatea organelor administratiei publice si controlul acesteia, in special controlul realizat de instantele judecatoresti pe calea contenciosului administrativ.

Prin continutul sau, aceasta monografie se adreseaza, totodata, auditorilor de justitie de la Institutul National al Magistraturii, dar si teoreticienilor si practicienilor contenciosului administrativ, cadre universitare, magistrati, avocati, consilieri juridici, functionari publici, precum si tuturor celor preocupati de aceasta tema si de jurisprudenta Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in aceasta problema.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul contenciosului administrativ
Cartea Dreptul contenciosului administrativ in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul contenciosului administrativ - Albu Emanuel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul Administrativ Al Bunurilor - Balan Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Balan Emil
19,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ