Indreptar Practic De Medicina De Familie

Indreptar Practic De Medicina De Familie - Matei Dumitru
Pret: 32,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIndreptar Practic De Medicina De Familie
Comanda acum "Indreptar Practic De Medicina De Familie - Matei Dumitru" de pe libraria ishop la pretul de 32,50 lei
Descriere carte:
Indreptarul practic de medicina de familie a fost conceput de Colectivul Disciplinei Medicina de Familie - U.M.F. - Carol Davila Bucuresti, pentru a veni in intampinarea studentilor si rezidentilor de medicina de familie care fac stagiul practic la cabinetele medicale, in cadrul modulului de medicina de familie.

Continutul lucrarii corespunde baremului de cunostinte practice obligatorii care trebuie insusite de studentii si rezidentii in stagiul de medicina de familie, dar si modele de prezentare de caz, astfel incat examenul practic in conditii de examen sa fie mai putin stresant pentru candidati.

Lucrarea cuprinde un numar de 24 capitole care se refera la particularitatile specialitatii, la prevederile normative de care trebuie sa tina cont medicul de familie in activitatea sa, dar si la o parte din problematica medicala pe care o ridica mai frecvent pacientii in prezentarea lor la medicul de familie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Indreptar Practic De Medicina De Familie
Cartea Indreptar Practic De Medicina De Familie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Indreptar Practic De Medicina De Familie - Matei Dumitru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Esentialul in obstetrica - Dimitrie Nanu, Bogdan Marinescu, Dumitru Matei, Florin Is.. . Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Dimitrie Nanu, Bogdan Marinescu, Dumi...
46,55 lei
Medicina Interna Pentru Cadre Medii - BORUNDEL Corneliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
BORUNDEL Corneliu
57,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana