Indrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti

Indrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti - Etienne Liebig
Pret: 18,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIndrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti
Comanda acum "Indrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti - Etienne Liebig" de pe libraria ishop la pretul de 18,52 lei
Descriere carte:
Fara menajamente ori false restrictii, Indrazneste sa faci sex ca sa reusesti propune un mic ghid despre cum este sa conduci si sa fii condus in lumea profesionala. Aceasta realitate palpabila si cu care noi toti ne confruntam zilnic este infatisata de autor intr-o perspectiva amuzanta si pertinenta, sprijinita de experienta acumulata si de exemplele intalnite in domeniul social in care lucreaza. Cartea infatiseaza posibilitatile pe care le putem adopta in incercarea de a obtine puterea si un statut socioprofesional superior. Nu este moral sa faci sex pentru a avansa, dar este mai moral sa faci orice altceva in lupta pe care o duci la birou, in concurenta din fabrica, din companie, din firma sau din oricare alt loc de munca? Autorul vrea sa demonstreze in paginile de fata ca seductia este una dintre modalitatile de atingere a scopurilor profesionale si, in sprijinul acestui demers, aduce argumente, exemple concrete si marturisiri concludente. Aceasta realitate profesionala de care ne lovim mereu este pusa in lumina in maniera stiintifica, dar fara a plictisi, popularizatoare si lipsita de ipocrizie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Indrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti
Cartea Indrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Indrazneste... Sa dai din fund ca sa reusesti - Etienne Liebig" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Agent secret - Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
34,67 lei
Love marketing  - Carlo A de Ferrariis, Paolo Savignano Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Carlo A de Ferrariis, Paolo Savignano
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice