Incepe cu raspunsul

Incepe cu raspunsul - Bob Seelert
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIncepe cu raspunsul
Comanda acum "Incepe cu raspunsul - Bob Seelert" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Cartea contine o colectie de nouazeci si patru de istorisiri reale provenite din cariera de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert in cadrul a cinci companii din trei industrii diferite. Seelert dezvaluie in aceasta carte usor de citit insa extrem de realista, strategiile, practicile si principiile de baza in procesul de luare a deciziilor si de rezolvare a problemelor de business. Mai mult decat atat, autorul ne impartaseste din intelepciunea dobandita in urma experientelor extraordinare legate de oameni, evenimente si organizatii.
Bazandu-se pe vasta si lunga sa cariera de success, Bob Seelert stabileste in Incepe cu raspunsul cele opt dimensiuni ale unui business pe care orice lider trebuie sa le cunoasca si stapaneasca pentru a avea success ? pregatirea, construirea si mentinerea unei cariere, strategia de business, operatiunile de business, finantele si elementele economice, leadershipul, cultura si comunicarea, personalitatea si stilul propriu. Insa mai presus de toate acestea, Incepe cu raspunsul sustine faptul ca un lider trebuie sa se cunoasca mai intai pe el insusi si apoi sa puna bazele valorilor, credintelor si principiilor care il vor ghida in cariera, putand fi astfel capabil de a castiga increderea celor pe care ii va conduce.
Daca doriti ca businessul si cariera voastra sa atinga culmile succesului si organizatia voastra sa atinga nivelul maxim de evolutie este nevoie sa fiti constient incotro va indreptati inainte de va stabili traseul de parcurs. Trebuie sa Incepeti cu raspunsul.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Incepe cu raspunsul
Cartea Incepe cu raspunsul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Incepe cu raspunsul - Bob Seelert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa trecem la e-business - Steve Sleight Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Steve Sleight
18,59 lei
7 lectii de succes pe timp de criza - Bill George Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Bill George
19,00 lei
CINE MI-A LUAT BANII? - De ce pierd cei care ezita si castiga cei care actioneaza rapid! - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri