In forma la serviciu si acasa

In forma la serviciu si acasa - Jim Loehr, Tony Schwartz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn forma la serviciu si acasa
Comanda acum "In forma la serviciu si acasa - Jim Loehr, Tony Schwartz" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Iata, in sfirsit, o carte care abordeaza o problema din ce in ce mai acuta: de ce nu avem niciodata suficient timp si destula energie pentru lucrurile cele mai importante din viata? Administrarea eficienta a timpului nu mai este o solutie viabila. Numarul orelor unei zile este fix, insa cantitatea si calitatea energiei de care dispunem nu. Secretul unei vieti echilibrate si al performantei de durata sta in felul in care stim sa ne administram energia. Paradoxal, majoritatea oamenilor ignora aceasta idee fenomenala. Dar autorii acestei carti ofera o metoda foarte practica de administrare a energiei, in plan fizic, emotional, mental si spiritual. In centrul cartii se afla sistemul de antrenament destinat Sportivului de Corporatie, program care a fost perfectionat de-a lungul a 25 de ani, prin colaborarea cu unii dintre cei mai mari sportivi ai lumii. Sistemul i-a ajutat pe acestia sa obtina performante maxime in conditii de stres competitional. Autorii l-au adaptat, apoi, pentru activitatea de la slujba si de acasa a oamenilor obisnuiti. Rezultatul este forma ideala: cum sa fii plin de energie din punct de vedere fizic, conectat din punct de vedere emotional, concentrat din punct de vedere mental si aliniat la cele mai inalte valori din punct de vedere spiritual.

JIM LOEHR este recunoscut in lumea intreaga pentru contributiile sale in domeniul psihologiei performantei. A lucrat cu sute de sportivi de prima clasa, precum si cu departamente de politie, forte speciale, lucratori din serviciile de urgenta si cu echipele de salvare a ostaticilor din FBI. In 1993, Loehr a devenit co-fondatorul companiei LGE Performance Systems, al carei presedinte este, unde a inceput sa aplice principiile elaborate de-a lungul colaborarii sale cu o multime de profesionisti, de la sportivi de performanta pina la directori de corporatie. Este autorul a 12 carti, a scris numeroase articole stiintifice si a avut, timp de zece ani, rubrici lunare in revistele World Tennis si Tennis Magazine.
TONY SCHWARTZ este director general al LGE Performance Systems. Impreuna cu Jim Loehr, a elaborat continutul si metodologia programelor de antrenament aplicate de LGE, inclusiv Programul de Antrenament pentru Sportivul de Corporatie dedicat Managerilor. Este coautor la trei carti. A fost reporter pentru The New York Times, editor-asociat pentru Newsweek si a facut parte din colectivul de redactie al New York Magazine. A scris, de asemenea, pentru revistele Esquire, Vanity Fair, The New Yorker, Gentlemens Quarterly si Fast Company, unde, timp de doi ani, a avut o rubrica lunara intitulata "Viata personala/Viata profesionala".


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In forma la serviciu si acasa
Cartea In forma la serviciu si acasa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In forma la serviciu si acasa - Jim Loehr, Tony Schwartz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scenariul ascensiunii - Joe Girard Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Joe Girard
35,15 lei
Cum sa te bucuri de viata si de slujba - Dale Carnegie Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dale Carnegie
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala