Cine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a

Cine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a - Spencer Johnson
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a
Comanda acum "Cine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a - Spencer Johnson" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Cine mi-a luat cascavalul este o poveste creata de dr. Spencer Johnson pentru a-l ajuta sa faca fata unei schimbari dificile din viata sa. Dupa aproape zece ani, cartea se numara printre primele 10 cele mai citite titluri din lume.

O asemenea performanta se datoreaza faptului ca autorul reuseste sa puna la dispozitia cititorului o imagine realista despre felul in care pot fi abordate schimbarile care intervin in viata fiecaruia, in timpurile noastre. Acest fapt este confirmat, de altfel, si de lunga lista a celor mai prestigioase companii americane si internationale care au recomandat aceasta carte angajatilor lor. Schimbarea, intampinata de oricine cu strangeri de inima, fie ele datorate fricii sau entuziasmului este descrisa cu multa culoare si umor prin intermediul unei parabole extrem de sugestive. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a
Cartea Cine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cine mi-a luat Cascavalul? - Editia a III-a - Spencer Johnson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Liderul poti fi tu - Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. Levine, M.A Crom Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. ...
23,75 lei
Unitatea fiintei - Carmen Harra Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Carmen Harra
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala