Iluzii. Aventurile unui Mesia reticent

Iluzii. Aventurile unui Mesia reticent - Richard Bach
Pret: 11,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIluzii. Aventurile unui Mesia reticent
Comanda acum "Iluzii. Aventurile unui Mesia reticent - Richard Bach" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:

...o calatorie printre nori, acolo unde numai pasarile si ingerii ajung, iti arata calea catre adevarata libertate: aceea a eliberarii de limitele pe care singur ti le impui de fiecare data cand spui nu stiu, nu pot...

Richard Bach, pilot experimentat de avioane, te poarta prin intermediul acestei carti intr-o calatorie printre nori, acolo unde numai pasarile si ingerii ajung, si iti arata calea catre adevarata libertate: aceea a eliberarii de limitele pe care singur ti le impui de fiecare data cand spui nu stiu, nu pot.

Citind cartea, inveti ca oamenii nu au nevoie de avioane ca sa zboare, ca si cei mai negri nori isi dovedesc rostul atunci cand ne ridicam deasupra lor si faptul ca un Mesia poate fi gasit in cele mai neobisnuite locuri: intr-un oras, pe o autostrada, dar mai ales in interiorul nostru.

Menirea ta adevarata este aceasta calatorie, aceasta aventura in care trebuie sa ramai mereu tu insuti calm, pur si curat.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Iluzii. Aventurile unui Mesia reticent
Cartea Iluzii. Aventurile unui Mesia reticent in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Iluzii. Aventurile unui Mesia reticent - Richard Bach" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea Gandului Carduri - Louise L. Hay Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Louise L. Hay
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala