Factorul Einstein

Factorul Einstein - Win Wenger, Richard Poe [seria]
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFactorul Einstein
Comanda acum "Factorul Einstein - Win Wenger, Richard Poe [seria]" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Bodybuilding? Exercitii fizice. Brainbuilding? Exercitii mentale. Iata in sfarsit o carte care nu mai trateaza atotputernicul IQ (Intelligence Quotient, coeficient de inteligenta) ca pe un tabu, o caracteristica mostenita genetic, ci il analizeaza, ajungand la conluzia inevitabila: IQ-ul POATE fi imbunatatit.

Si asta nu e totul. Autorii nu doar explica mecanismele complicate ale mintii, ci propun si cateva modele de exercitii de desteptare. Probleme dificile de matematica? Puzzle-uri intricate? Nici gand. In loc de toate acestea, exercitiile se concentreaza asupra adevaratei puteri a creierului uman: imaginatia, adica abilitatea de a crea imagini. Exercitiile propuse de autori constau in redarea verbala a imaginilor care ne vin in minte. Atat. Prea simplu? Ok, inchideti ochii, si apoi incercati sa-i povestiti persoanei de alaturi ce vedeti in gand... Iar, pe langa toate acestea, sunt propuse si o serie de chei pentru descifrarea sensurilor acestor imagini: de ce cand inchid ochii, imi apare o anume imagine si nu alta? Ce poate insemna? Ce doreste subconstientul sa-mi comunice? Cum imi pot controla mintea? Iata tot atatea intrebari la care Factorul Einstein va raspunde.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Factorul Einstein
Cartea Factorul Einstein in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Factorul Einstein - Win Wenger, Richard Poe [seria]" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Realizeaza-te pe deplin - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
17,10 lei
DESCATUSEAZA-TI INTREGUL POTENTIAL. Trezeste puterea infinita din tine si creeaza viata visurilor tale - Warren Veenman, Sally Eichhorst Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Warren Veenman, Sally Eichhorst
19,00 lei
Relatii Periculoase - Noelle Nelson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Noelle Nelson
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala