Strategii de Geniu, vol. 1

Strategii de Geniu, vol. 1 - Robert Dilts
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStrategii de Geniu, vol. 1
Comanda acum "Strategii de Geniu, vol. 1 - Robert Dilts" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Strategii de Geniu, vol. 1

Se spune ca istoria omenirii nu e nimic mai mult decat o arhiva a faptelor si a ideilor marilor barbati si femei. Din momentul in care oamenii au inceput sa isi indrepte atentia catre sine pentru a-si examina propriile procese de gandire, una dintre sperantele si promisiunile cercetarii psihologice a fost sa stabileasca caracteristicile cheie ale mintii care vor permite gandurilor noastre sa atinga acelasi nivel cu al gigantilor istoriei.

Programarea neuro-lingvistica (NLP) ofera un nou set de instrumente care ne permit sa facem un salt major spre acest ideal promitator dar, dificil de intuit. Misiunea NLP-ului este sa defineasca si sa extinda limita cunoasterii umane - in special cunostiintele despre noi insine - prin "modelarea" proceselor de gandire sau "strategiilor" oamenilor eficienti.

Scopul acestor serii "Strategii de geniu" este sa aplice instrumentele NLP pentru a analiza figuri istorice importante in vederea producerii unor "strategii de geniu" care pot fi invatate si aplicate in alte contexte.

Volumul 1 analizeaza procesele de gandire ale lui Aristotel, Sherlock Holmes, Walt Disney si Wolfgang Amadeus Mozart. Gamele comportamentale in care acesti indivizi operau erau foarte diferite una de cealalta, iar unul dintre ei este chiar un personaj fictiv. Oricum, toti aveau ceva in comun: strategii unice si puternice de analiza, de rezolvarea problemelor si creativitate, care ne fascineaza si ne capteaza atentia chiar si astazi.

Analizand citatele si anecdotele, autorul zugraveste o imagine bogata a proceselor de gandire ale fiecareia dintre aceste personalitati unice si apoi arata cum aceste procese pot fi folosite de catre cititor pentru a-si dezvolta creativitatea si abilitatea de a rezolva probleme.

Volumele viitoare includ studii despre Albert Einstein, Sigmund Freud, Leonardo da Vinci cat si despre alte personalitati marcante pentru civilizatia noastra.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Strategii de Geniu, vol. 1
Cartea Strategii de Geniu, vol. 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Strategii de Geniu, vol. 1 - Robert Dilts" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata ca o teapa - Alan H. Cohen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Alan H. Cohen
30,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala