Ideile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile

Ideile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIdeile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile
Comanda acum "Ideile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Cartea Ideile nu costa ii invata pe manageri cum sa imbunatateasca in mod radical performanta organizatiilor lor, folosindu-se de potentialul urias al ideilor angajatilor.
Ideile sunt motorul progresului. In lipsa lor, organizatiile stagneaza si intra in declin. Cu toate acestea, majoritatea organizatiilor se pricep mult mai bine sa suprime ideile angajatilor, decat sa le promoveze. Data fiind competitia acerba din mediul actual de afaceri, managerii nu-si mai pot permite sa treaca cu vederea avantajele substantiale pe care le ofera ideile angajatilor.

Daca solicitarea ideilor de la angajati nu pare o solutie noua sau extrem de originala, autorii atrag atentia ca este vorba despre asa-numitele idei minore, sugestiile cu efect local care duc la eficientizarea productiei fiind in acelasi timp cheia marilor inovatii.

In urma cercetarii extinse pe care au intreprins-o in peste 300 de companii din 17 tari diferite, Alan G. Robinson si Dean M. Schroeder au descoperit principiile de baza care le permit managerilor sa gaseasca si sa gestioneze numarul mare de idei de calitate ale angajatilor lor.
In cartea de fata, ei ofera un ghid practic pentru integrarea totala a ideilor si a managementului ideilor in modul de lucru al managerilor si in modul de structurare al organizatiilor lor.

Cartea a primit Premiul Cititorilor din partea revistei Fast Company in iunie 2004 si a fost considerata de Soundview Executive Books printre cele mai bune 30 de carti de afaceri din 2004.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ideile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile
Cartea Ideile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ideile nu costa. Revolutia ideilor elibereaza oamenii si transforma organizatiile - Alan G. Robinson, Dean M. Schroeder" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa faci mai mult profit - Michael K. Lawson Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Michael K. Lawson
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri