INITIERE IN TAROT

INITIERE IN TAROT - HAEBERLE - SILVESTRE, Colette
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roINITIERE IN TAROT
Comanda acum "INITIERE IN TAROT - HAEBERLE - SILVESTRE, Colette" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
A interpreta Tarotul nu e un joc. De-a lungul secolelor, s-a dovedit ca Tarotul are o extraordinara putere divinatorie, psihologica si spirituala.
Colette Silvestre-Haeberle ne prezinta in aceasta lucrare principalele tipuri de etalare care ne vor forma o baza solida pentru interpretarea Tarotului.
Influenta emotionala a acestui joc este uimitoare si permite, asemenea unui tratat de psihologie in imagini, sa comunicam, sa prevenim, sa aducem solutii, sa invatam sa ne cunoastem mai bine si sa-i intelegem mai bine pe ceilalti.
Aceasta ?carte pasionanta de intelepciune si cunoastere? deschide un drum initiatic ce trece prin mai multe etape, pentru a conduce la bogatia profunda a sufletului si a mintii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre INITIERE IN TAROT
Cartea INITIERE IN TAROT in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "INITIERE IN TAROT - HAEBERLE - SILVESTRE, Colette" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ganduri pentru fiecare zi - 2006 - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
16,57 lei
Omul. Hieroglifa a Cosmosului - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
15,02 lei
Mobilis in mobile. Ghidul evolutiei spirituale - Contele Incappucciato Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Contele Incappucciato
12,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric