Energia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I

Energia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I - Constantin D. Chioralia
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnergia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I
Comanda acum "Energia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I - Constantin D. Chioralia" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
Pronuntand cuvantul piramida, gandul ne poarta involuntar spre anticul Egipt care invaluie in emigme inca atatea aspecte. Cand au fost piramidele construite? Cine au fost constructorii? Cum le-au realizat? Cu ce scop? Aufost ele numai morminte, cum s-a pretind mult timp? De ce, atunci, regelui Seneferu ii trebuiau trei asemenea edificii, daca intr-unul singur exista loc suficient nu doar pentru un defunct? S-a mai intalnit un caz ca vreun potentant sa dispuna de mai multe locuri harazite pentru trecerea la cele vesnice? Ar fi nedrept sa credem astfel, de unde deducem ca moticul esential era altul. Este drept ca istoricul Arthur Weigall mentioneaza in Istoria Egiptului antic ca fiecare faraon isi contruia doua piramide: una pentru trup, alta pentru suflet, dar realitatea nu confirma aceasca asertiune lansata cu multe decenii in urma. Nici ipoteza ca regele construia o piramida pentru Egiptul de Sus si alata pentru Egiptul de Jos nu-si gaseste temei logic.

Cel mai bine se cunoaste faptul ca intr-o piramida ideala se manifesta - daca este construita dupa anumite reguli si pozitionata corect - o anergie misterioasa, despre care vom vorbi la momentul oportun.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Energia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I
Cartea Energia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Energia de piramida - Descifrarea unor enigme - Volumul I - Constantin D. Chioralia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Horoscopul chinezesc - Theodora Lau Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Theodora Lau
31,50 lei
Din cronica Akasha - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
17,10 lei
Incursiune in astronumerologie - Michele Perras Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Michele Perras
6,56 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric